Telefon: +40 744 422 918

(Luni - Vineri)

Str. Cetatea Histria, Nr 1, Bl. MII b /13, Sc. 1, Parter

București, România

Estetica faciala cu acid hialuronic

Serviciul de:

Estetică Facială

Estetica Facială Ruru Dent | Clinica Stomatologica Bucuresti

Odată cu înaintarea în vârstă, procesul natural de îmbătrânire devine din ce în ce mai vizibil atât la femei, cât şi la bărbaţi. Factorii externi precum expunerea prelungită la soare, fără a folosi creme cu pretectie solară, dar şi stresul cotidian, lipsa unui program regulat de somn şi alimentaţia nesănătoasă duc la aparatia ridurilor, la pierderea elasticităţii pielii şi a conturului chipului dumneavoastră.

Pentru reducerea sau chiar ştergerea acestor riduri fine de expresie sau a şanţurilor fetei şi pentru redobândirea volumului facial pierdut, se foloseşte acidul hialuronic injectabil sau botoxul. De exemplu, chiar dacă, în general, corpul se simte în mare formă la 40 de ani, tenul poate avea de suferit. Tocmai de aceea, sunt sugerate intervențiile nonchirurgicale cu acid hialuronic sau toxina botulinică.

Mulți dintre dumneavoastră se întreabă, probabil, cum afectează chirurgia estetică conturul expresiilor faciale. Răspunsul este că nu, nu afectează în niciun fel! Medicina estetică evoluează continuu şi nu există riscul pierderii expresiei naturale a chipului dumneavoastră în urma unei interveţii de acest tip, ci dimpotrivă: veţi reuşi să scăpaţi de ridurile de expresie şi veţi reuşi să aveţi un chip frumos conturat şi revitalizat.

Ce este acidul hialuronic?

Această substanţă este naturală şi se găseşte şi în corpul nostru, ajutându-ne să ne menţinem vitalitatea tenului. Acidul hialuronic redă elasticitatea, vitalitatea și flexibilitatea pielii.

Acidul hialuronic este folosit cu precădere în etajele faciale mediu și inferior. Este un produs temporar, perfect tolerat de organism, a cărui injectare poate fi făcută în mod repetat și cu rezultate predictibile.

Acidul hialuronic este un produs natural şi, în timp, organismul nostru îl absoarbe. Materialele actuale sunt făcute în așa fel încât resorbția să fie uniformă. Prin adoptarea măsurilor de prevenție a îmbătrânirii premature și, apelând la specialiști atunci când e nevoie de corectarea semnelor existente, tenul nostru poate rămâne tânăr, revitalizat şi luminos.

Beneficii ale acidului hialuronic

⦁ Diminuarea ridurilor fine şi profunde;

⦁ Remodelarea volumului facial pierdut, cu eliminarea aspectului de “fata prăbuşită”;

⦁ Hidratarea pielii;

⦁ Regenerare locală de colagen;

⦁ Creşterea încrederii în sine;

Care sunt zonele unde se poate introduce acidul hialuronic?

Această procedură estetică nonchirurgicală se poate face astefel: injectare acid hialuronic buze (mărirea buzelor, inclusiv mărirea buzelor permanent), toxină botulinică pentru buze, umplerea ridurilor cu acid hialuronic, acid hialuronic pentru cearcăne şi, desigur, acid hialuronic pentru ten.

Acidul hialuronic pentru volumul facial

Cu ajutorul acidului hialuronic, în funcție de cum este prelucrat, se poate trata faţa în întreagime. Există mai multe feluri de acid hialuronic: acid hialuronic soft, foarte delicat, cu care se realizeză o hidratare, acid hialuronic mediu ca densitate - concentrație cu care se umplu niște șanțuri ale feței și acidul hialuronic intens prelucrat, cu care se face volumizarea.

Astfel, pentru fiecare rid, fiecare șanț, fiecare pierdere de volum se foloseşte un anumit tip de acid hialuronic.

Acidul hialuronic pentru mărirea buzelor

Când auziţi de injectare cu acid hialuronic, poate vă gândiţi la buze foarte voluminoase, însă adevărul este că, pentru buzele subțiri, 1 ml de acid hialuronic poate face minuni. După injectare se obține volum, simetrie și, cel mai important, un aspect foarte natural.

Această intervenție este recomandată și dacă se doreşte corectarea unei scăpări a naturii, o lipsă de volum sau de simetrie sau dacă se dorește ca buzele să își recapete prospețimea, tinerețea și voluptatea.

Acidul hialuronic pentru riduri

Prin injectarea acidului hialuronic subcutanat se reface instantaneu volumul pielii, ceea ce determină reducerea ridurilor sau a cutelor faciale. Acidul hialuronic lucrează foarte bine ridurile nazogeniene, ridurile glabelare, ridurile de la nivelul frunţii, ridurile din jurul ochilor sau cele care apar deasupra buzei superioare.

Indicaţii pentru injecţiile cu acid hialuronic

Ca şi recomandări speciale, înainte de intervenţie se recomandă încetarea administrării de antioagulante, antiinflamatoare, vitamina C şi E. De asemenea, dacă există patologia de herpex simplex se administrează tratament preventiv cu câteva zile înainte.

Care este procedura de injectare cu acid hialuronic

Injectarea se face sub anestezie locală (injectabilă sau topică), rezultatele injectării fiind vizibile imediat, iar durata efectului variază în funcţie de cantitatea injectată şi zona tratată: între 6 luni şi 2 ani.

Cu acidul hialuronic se face hidratarea feței mai bine şi mai intens decât se face cu orice altă crema!

După procedură se evita exerciţiile solicitante, expunerea la temperaturi extreme şi consumul de alcool.

Metabolizarea acidului hialuronic are loc lent, în timp, fără a determina modificări faciale subite, iar în locul injectării rămâne colagenul sintetizat. Mare atenție: fără aplicații de farduri sau alte creme, pentru a elimina riscul infecțiilor. Se adaugă acestor contraindicații și masajul intens al feței.