Telefon: +40 744 422 918

(Luni - Vineri)

Str. Cetatea Histria, Nr 1, Bl. MII b /13, Sc. 1, Parter

București, România

Despre noi

Cabinetul Medical Individual
DR. VLĂDESCU RUCSANDRA

Cabinetul stomatologic CMI. DR. Vlădescu Rucsandra doreşte să vină în întâmpinarea clienţilor săi cu o echipă de oameni profesionişti, dar şi cu aparatură modernă, de calitate, care să ofere siguranţă şi încredere tuturor celor care beneficiază de serviciile noastre. Suntem creatorii zâmbetului dumneavoastră şi prioritatea noastră este grija faţă de fiecare pacient în parte!

Click pentru programare
+40 744 422 918
sau
Chat on WhatsApp

Soluții Profesioniste

Standardele calitative înalte pe care ni le impunem, ne propulsează în topul celor mai bune cabinete stomatologice din Bucureşti şi nu numai. Echipa de asistente şi medici este una profesionistă, dar relaxată, care ajuta pacienţii să fie încrezători şi şă găsească cea mai bună rezolvare la problemele cu care aceştia se confruntă. Suntem pregătiţi să avem grijă de zâmbetul dumneavoastră!

Aparatura pe care o folosim este una modernă, de ultimă generaţie, care ne ajută să obţinem soluţii optime pentru problemele dumneavoastră. Sterilizarea instrumentelor, dar şi a aparaturii folosite se face după fiecare pacient în parte şi e în concordanţă cu normele europene. Se investeşte constant în produse de ultimă generaţie, tocmai pentru a le putea oferi pacienţilor noştri siguranţa şi încrederea de care aceştia au nevoie.

Serviciile oferite cuprind un spectru larg şi investim constant în instruirea personalului nostru, pentru a putea oferi clienţilor noştri îngrijiri la cele mai înalte standarde. Printre serviciile oferite se numără: estetica dentară (obturaţii, faţete, coroane, încrustaţii, omeloplastii, chirurgie gingivală), implantologie, parodontologie, endodonţie, protetica dentară (coroniţele, faţetele sau protezele), tratamente pentru copii, ortodonţie (se folosesc cele mai noi sisteme disponibile la ora actuală) etc. Un alt serviciu foarte cunoscut şi iubit de pacienţii nostri este albirea dentară Zoom, pe care o găsiţi la preţuri foarte avantajoase.

Pentru că ne dorim să fim prezenţi oricând aveţi nevoie, echipa noastră vă sta la dispoziţie şi în regim de urgenţă. Cabinetul nostru dispune şi de un program pentru urgenţe, taxabil, în afara programului normal, pentru cei care necesită tratament stomatologic rapid.