Telefon: +40 744 422 918

(Luni - Vineri)

Str. Cetatea Histria, Nr 1, Bl. MII b /13, Sc. 1, Parter

București, România

Servicii stomatologice sector 6

De ce să ne alegi?

Echipa noastră vă oferă
urmatoarele servicii:

Stomatologie Generală

Stomatologia generală previne şi tratează problemele legate de sănătatea dentară.

Endodonție

Tratamentul endodontic presupune un procedeu de obturație de canal şi este considerat o procedură conservativă.

Pedodonție

Pedodonţia este specialitatea stomatologică ce are în vedere profilaxia şi tratamentul afecţiunilor specifice dentiţiei temporare şi permanente.

Chirurgie Dentară

Chirurgia dentară se referă la un ansamblu de tratamente care presupun repararea și realizarea unor corecții la nivelul dinților, gingiilor și oaselor maxilare printr-o intervenție chirurgicală.

Ortodonție

Ortodonția este specialitatea care ne ajută să avem dinții drepți, frumoși și sănătoși cu ajutorul aparatelor dentare clasice și moderne, fixe sau mobile.

Protetica

Protetica dentara este o arie a stomatologiei care se ocupa cu reconstrucţia dentiţiei pacientului în vederea asigurării unei danturi echilibrate estetic şi funcţional.

Estetică Facială

Această procedură estetică nonchirurgicală se poate face astefel: injectare acid hialuronic buze (mărirea buzelor, inclusiv mărirea buzelor permanent), toxină botulinică pentru buze, umplerea ridurilor cu acid hialuronic, acid hialuronic pentru cearcăne şi, desigur, acid hialuronic pentru ten.

Anestezia fără durere (Sistemul STA)

Sistemul STA (Single Tooth Anesthesia) a fost conceput pentru a crește confortul pacienților prin reducerea durerii și anxietății dată de anestezia convențională relizată cu seringile obișnuite.