Telefon: +40 744 422 918

(Luni - Vineri)

Str. Cetatea Histria, Nr 1, Bl. MII b /13, Sc. 1, Parter

București, România

Servicii de chirurgie dentară și extracții dentare

Serviciul de:

Chirurgie Dentară

Chirurgie Dentară Ruru Dent | Clinica Stomatologica Bucuresti

Chirurgia dentară se referă la un ansamblu de tratamente care presupun repararea și realizarea unor corecții la nivelul dinților, gingiilor și oaselor maxilare printr-o intervenție chirurgicală.

Bazându-ne pe profesionalismului medicilor cu care lucrăm, dar şi pe calităţile aparaturii de ultima generaţie pe care o folosim în cabinetul nostru, vă putem garanta că orice tratament stomatologic va fi lipsit de durere.

Datorită progreselor realizate în stomatologia maxilo-facială veţi beneficia atât de folosirea unor tehnici și materiale noi, cât și de utilizarea anesteziei locoregionale și generale.

Care sunt beneficiile chirurgiei dentare?

⦁ Extracția chirurgicală a molarilor de minte rezolvă fenomenele inflamatorii provocate de aceștia sau/și permite un tratament ortodontic de succes;

⦁ Prezervarea alveolei postextracționale cu PRGF permite obținerea unor condiții mai bune pentru aplicarea ulterioară a unui implant;

⦁ Augmentarea osoasă - verticală sau orizontală - aduce condiții mai bune pentru o restaurare cât mai funcțională, fie cu implanturi, fie cu punți;

Când avem nevoie de chirurgia dentară?

Proceduri că sinus lifting, adiţie osoasă cu inserare de implanturi, rezecţii apicale, implanturi cu încărcare imediată sau extracţii molari de minte incluşi sunt intervenţii de rutină în clinica noastră.

Medicii noștri stomatologi îți oferă servicii de chirurgie orală la cele mai înalte standarde. Experiența și tehnologia folosită face ca tu să te bucuri de un rezultat sigur, eficient, așa cum ți-ai dorit.